DR. RÉTI LÁSZLÓ - FOGÁSZATI MAGÁNPRAXIS
pin1111 Budapest - Karinthy Frigyes u. 2 II/1
 phone-icon+36 (30) 931 66 63, +36 (1) 209 08 76

Testimonials - Dr. Réti László

Dr. Réti László

Örömmel várom bejegyzéseit online vendégkönyvembe!

Katalin (Ilona)
2018-04-04, 07:00
Azt gondolom !..., több, mint szerencsés embernek mondhatom magam, hogy "DR. RÉTI LÁSZLÓ" fogorvos betege lehetek. Nehéz, szinte lehetetlen kifejezni a hálát amit érzek. Köszönöm az odaadó munkáját, amelyet hosszú hónapokon keresztül megtapasztalhattam. A stressz a félelem, ha kéz a kézben jár, bizony nagy úr! Nem hittem, hogy van olyan hely, létezik "valaki" aki ezt feledtetni tudja. Az a légkör ami a rendelőjében uralkodik megtette. Ez az a rendelő, ahol a beteget szinte barátként fogadják. Ez az a rendelő, ahol mindenki mosolyog!..., az orvos az asszisztens és még a beteg is. Első alkalommal, azt hittem eltévedtem, rossz helyre kopogtattam. A doktor úr igazán visszafogott megjelenésével, közvetlenségével, kedvességével, türelmével, hozzáértésével, szakmája iránti tiszteletével, pillanatok alatt a beteg bizalmába férkőzik. (Elszoktunk ettől, feledésbe ment, idegenné vált ez a viselkedési forma) Ebben a rohanó, elértéktelenedett, sivár világban, az emberi kapcsolatoknak is "más" lett a jelentése. Ez a világ "átírta" az élet legszebb ajándékát, az élet igazi gyöngyszemét a szeretetet! De!... Ez a fantasztikus kis csapat mindezt megcáfolta. Itt találkozhattam őszinte, megértő, szerető és szerethető emberekkel. Köszönöm Doktor Úr! Köszönöm, hogy visszakaptam valamit ami nagyon fontos volt számomra és, hogy ez mit jelent, talán a "mindent"! Visszakaptam a legszebb dolgot, amit úgy hívnak önbizalom. Köszönöm, hogy újra mosolyoghatok és újra önmagam lehetek. Fájdalom, félelem, stressz nélkül kaptam nagyon szép új fogakat. Gabika !... maga a csoda, a megtestesült harmónia, a türelem mintaképe, Aki látja szinte átérzi a beteg félelmét. A maga szerény eszközével, a maga nemes közvetlenségével tud "nagy és felejthetetlen" lenni. Gabika segítségével mindig sikerült a nyugalom szigetét megtalálni. Ildikó !... aki igazán remek kreativitásával "koronázta meg"-e fantasztikus csapat munkáját. Köszönöm szépen Doktor Úr!... a szakértelmét, alaposságát, megbízhatóságát, pozitív hozzáállását, precizitását és nem utolsó sorban a mérhetetlen türelmét! További sok sikert, jó munkát és nagyon jó egészséget kívánok! Őszinte tisztelettel: Katalin (Ilona)
John (u.k.)
2017-02-11, 09:57
Thanks to dr. Réti for a painless experience - I again have all my teeth!
Romanek Tibor
2017-01-19, 17:26
Minden hálám és köszönetem! Nagyon félek a fogorvosoktól. A kezelés közben kaptam információkat, nyugtatgattak, az ellátás pedig első osztályú volt!!!!
Köszönök mindent!!! :)
Peter Pucher
2016-07-26, 11:42
Wenn jemand von Wien nach Budapest zum Zahnarzt fährt, braucht es keine Erklärung mehr warum - Dr. Réti - soll uns lange erhalten bleiben.
Liptay Katalin
2015-11-02, 10:46
Csak egyet érteni lehet az előttem szólókkal, illetve írókkal! Az igen magas szakmai színvonal valóban emberséggel, humorral és kedvességgel párosul. Azt nem mondom, hogy minden itt töltött perc/óra élvezetes, mert ez – a dolog természeténél fogva- lehetetlen. De a végeredmény bőven kárpótol!
Hála és köszönet! A munka minősége és a fogadtatás-bánásmód maradjon mindig ilyen „szuper”! Ezt kívánom magamnak, vagyis a pácienseknek….
Szeretettel: Liptay Katalin
Pocak
2015-03-30, 10:55
Nagyon meg vagyok elégedve Réti nagyúr munkájával! Szakmailag kifogástalan, emberségben kiváló! Csak ajánlani tudom bárkinek!
Köszönettel: Pocak
Dr. Fél Pál
2014-06-03, 00:00
Igazi orvosi mentalitás és hozzá kapcsolódó igényes szakmai felkészültség és nem utolsó sorban a nagyon udvarias és felkészült asszisztencia az ami miatt szívélyes gratulációmat fejezem ki ebben a pár sorban.
Gratulálok!
Rimóczi László
2014-04-03, 14:47
Köszönjük a gondos, pontos, megbízható munkát! A precizitást, a nyugodt környezetet! Ajánlani fogjuk barátainknak! Ha szükséges, visszatérünk.
Peter+Didi
2013-11-28, 11:09
Simple the best Dentist!
Thanks Laslo
Dr. Kardeván Péter
2013-10-22, 09:30
Nagyon komoly gyökér eltávolítási műtét, másfél órás munka! A rákövetkező napokban egyetlen percig sem fájt! Modern technológia, véső helyett fúrás, ínyfeltárás. lézeres kezelés. Nagyon köszönöm a precíz, alapos, lelkiismeretes munkát és a modern technológia alkalmazását.
Tölgyesiné Sándor Zsuzsa
2013-06-25, 10:59
Remegő kezekkel: (már megkaptam az érzéstelenítő injekciót!!!)
Hol szunnyadt ez a vendégkönyv ilyen sokáig? Szeretnék csatlakozni Wallner Janka köszönő szavaihoz: én is 25-30 éve ismerem a doktor urat. Ez idő alatt, soha , egyetlen egyszer sem csalódtam a munkájában, illetve az általa létrehozott „produktumban”. Ez önmagában olyan dicsőség, amit nem szükséges tovább magyarázni! Köszönet Gabikának, a munkájának és végtelen szeretetteljes személyiségének.
Kívánok a doktor Úrnak jó egészséget, hogy még nagyon-nagyon sokáig „gyógyíthasson”. Akárhová vezet az élet, én jövök tűzön-vízen át. Sok-sok szeretettel: Tölgyesiné Sándor Zsuzsa
Fazekas Magda
2013-04-16, 11:08
Réti Doktor Úr egy zseni! A legmagasabb fokú tudással rendelkezik. Nemcsak a jóra, kényelemre, hanem az esztétikára is figyel. Mindenkinek ajánlom!
Dr. Gönczi László
2012-02-22, 11:00
Laci! Jó vagy! De hát könnyű, ha Gabika segít!
B.E.
2012-02-22, 10:32
Precíz, pontos, jól végzi a dolgát! Egy élmény ide járni. :-) Köszönöm!
Hermine Plocek
2012-02-02, 11:10
Ein herzliches Dankeschön für die hervorragendre Betreuung!
Ihre Patientin: Hermine Plocek
B. Gabriella
2011-04-12, 11:03
Igen, ide akkor is könnyen indulok, ha tudom, hogy nem lesz kellemes a beavatkozás. Mert lehet kompenzálni a kellemetlen dolgokat emberséggel, humorral. Ebben a rendelőben ez mindig így működik. A szakmai tudás pedig kiváló! Visszajövök, amikor szükséges lesz!
Eötvös Péter
2011-04-04, 10:59
Nem "vendég" vagyok, hanem bérletem van. Alul/felül/híd/korona, mind príma!
Novák Kinga
2011-03-01, 10:11
Kislány korom óta járok a Doktor Úrhoz. Mindig kiváló munkát végez. Jó szívvel bízom rá a családtagjaim kezelését, és szívesen ajánlom Öt minden ismerősömnek.
Külön köszönöm a türelmét, és azt a nem kevés energiát, amit arra kell fordítania, hogy kézben tartsa az alighanem a legtöbbet izgő-mozgó páciensét.
Köszönettel
Balázsné Wallner Janka
2010-12-30, 09:50
Nagyon régen, fiatal (20-30 éves) kora óta ismerem Dr. Réti Lászlót. Kiváló fogorvos, eddig soha nem volt problémám a beavatkozásai terén. Karizmatikus egyéniség, nyugodt, kedves ember. Kitűnő asszisztenciával (Gabika) dolgozik. Őt is kedvelem, -maximálisan. Igazi csapatmunka az övék. Kívánok mindkettőjüknek jó egészséget, sok sikert! Ezer köszönet, s hálám jeléül írtam le személyes tapasztalatom. Tisztelettel
Kovách Enikő
2010-11-30, 14:02
Sose hittem volna, hogy egy fogászat, fogorvos, fogkezelés - életem kellemes meglepetései közé tartozzon! Itt megtapasztaltam, hogy létezik ilyen.
Köszönöm!
Várnai Károly
2010-11-23, 15:05
Húsz éve már, hogy ismerjük egymást, ezért bátran ki merem jelenteni, hogy a doktor úrnak aranyból van a keze.
Megbízom benne! Nagy Tisztelettel!
Hetey Réka
2010-10-30, 12:50
Hűséges típus vagyok. Vagy mégsem? Esetleg vannak kivételek... 10 év után pártoltam át Réti doktor "karmai" (bársonyos fúrója) alá, és úgy döntöttem maradok. Avec mamam
Na kérem, ha a tehetség és rutin kedvességgel párosul?
Köszönettel
Dr. Tokody András
2010-10-26, 09:40
Az üres "papír" csendjét megbontva, kötelességemnek érzem tájékoztatni az engem követő "áldozatokat", hogy Réti doktor és Gabika kedves egyénisége még az igen keménynek tűnő beavatkozás fájdalmait is feledtetni tudta. Második és harmadik találkozásunkra már teljesen félelem-mentesen érkeztem, a fogászati mű pedig kifejezetten észtétikus lett.
Köszönöm!

Minden jog: RétiDent - Készítette: InfoCart-Team Bt.