DR. RÉTI LÁSZLÓ - FOGÁSZATI MAGÁNPRAXIS
pin1111 Budapest - Karinthy Frigyes u. 2 II/1
 phone-icon+36 (30) 931 66 63, +36 (1) 209 08 76
Időpontot szeretne egyeztetni? Jelentkezem

Előbb vagy utóbb mindannyiunknak be kell látni: akármelyik fogunkat elveszíthetjük. Ennek több oka is lehet, pótlásukról azonban mindenképpen gondoskodnunk kell.


Az implantológia a modern fogászat azon szakterülete, amely a foghiányok  pótlásának legkorszerűbb megoldását jelenti. A fogbeültetés az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül a magas szintű technikáknak köszönhetően, így egyre többen veszik igénybe. Az implantáció nagy előnye a hagyományos fogpótlásokkal szemben többek között az, hogy nem szükséges az ép fogak lecsiszolása, a mozgó protézisek rögzítése jelentősen javítható, és  teljes foghiány esetében is készíthető rögzített fogpótlás.


Hogyan történik a beültetés? 
Az alapos betegvizsgálat a részletes tájékoztatás és tervezés után, a kiválasztott implantátumok helyi érzéstelenítéssel ínymetszés után az állcsontba készített furatba kerülnek. A beavatkozás a páciens számára csak egy fog, vagy egy gyökér eltávolításával azonos megterhelést jelent. A műtétet végző orvosnak viszont speciális felszereltséggel, felkészültséggel, és fokozottan steril körülményekkel kell rendelkeznie. A seb néhány nap alatt gyógyul, és a 7-10. napon a  varratok eltávolításra kerülnek. A végleges fogpótlás 3-4 hónap múlva készíthető el.

Minden jog: RétiDent - Készítette: InfoCart-Team Bt.