DR. RÉTI LÁSZLÓ - FOGÁSZATI MAGÁNPRAXIS
pin1111 Budapest - Karinthy Frigyes u. 2 II/1
 phone-icon+36 (30) 931 66 63, +36 (1) 209 08 76
Időpontot szeretne egyeztetni? Jelentkezem

Állapotfelmérés

Már az első találkozásnál a legfontosabb számomra a páciens szorongásának, félelmének eloszlatása és egy bizalmon alapuló orvos-beteg kapcsolat kialakítása. Némi humorral párosítva, még a legkomplikáltabb beavatkozásoknál is érezzék magukat biztonságban a fogorvosi székben. A jól megtervezett kezelések és a rendszeres kontrollvizsgálatok biztosítják a hosszú távú panaszmentes állapotot, a szép és esztétikus mosolyt, a jó rágóképességet. És ami a legfontosabb: az egészség a szájban kezdődik! Az első vizsgálat során felmérem fogai, ínye, a környező lágyrészek, a szájüreg állapotát. Ez segít a pontos diagnózis felállításában, ami lehetővé teszi az Ön számára a megfelelő kezelés kiválasztását.

Röntgendiagnosztika

A fogászati röntgen nélkülözhetetlen szerepet játszik a pontos diagnózis felállításában a rejtett elváltozások feltárásában.

Ilyenek lehetnek:


- a fogak egymás felé tekintő felszínén megindult szuvasodási folyamatok
- régi fogtömés alatti szuvasodás – ún. secundercaries
- fogágybetegségek során kialakuló mély gyulladásos reakciók, íny és csonttasakok
- egy nem tökéletes gyökértömés következtében kialakult krónikus gyulladásos góc a fog gyökerének a csúcsa körül,
- különböző szájüregi cisztás elváltozások

Rendelőmben rendelkezésre áll a jelenleg legmodernebb digitális röntgentechnológia. A típusos felvételek mellett (intraorális, OP) lehetőség van arcüreg és állkapocsízület felvételekre is. A digitális technológia 90%-kal csökkentett sugárterheléssel jár, a felvétel 9 sec. múlva a számítógép monitorán látható. A páciensek a felvételt e-mailben, kinyomtatva vagy CD lemezre másolva kaphatják meg.

Rákszűrés

A  fogászati ellenőrzés során egyben a rosszindulatú elváltozások szűrővizsgálatát is elvégzem. Az idejében észlelt betegség kezelésével növeljük a gyógyulás esélyét. A fogászati kontroll vizsgálatot, szűrővizsgálatot,  szájhigiéniai kezelést  évenként javaslom ismételni egészsége megtartása érdekében.

Kezelési terv

Az alapos vizsgálatot és az állapotfelmérést követően, a röntgenfelvételek ismeretében elkészítem az Ön kezelési tervét. A kezelési terv elkészítése ingyenes, melynek során átbeszéljük a kezelési lehetőségeket és egyeztetjük a hozzá szükséges időpontokat.

Árajánlat

A kezelési terv tartalmazza a javasolt beavatkozások lépéseit, ütemezését és ezek várható költségeit. A kezelést az ajánlat részletes megbeszélése és elfogadása után  kezdjük el.

Minden jog: RétiDent - Készítette: InfoCart-Team Bt.