DR. RÉTI LÁSZLÓ - FOGÁSZATI MAGÁNPRAXIS
pin1111 Budapest - Karinthy Frigyes u. 2 II/1
 phone-icon+36 (30) 931 66 63, +36 (1) 209 08 76
Időpontot szeretne egyeztetni? Jelentkezem

A konzerváló fogászat célja a fogak megtartása, illetve a megmentésüket jelentő kezelések. Ide tartoznak a fogszínű tömések, és a gyökérkezelések.

Tömések
A tömések célja a fogak szuvasodásának ellátása. A fogak tömését fényre kötő kompozit tömőanyagokkal végzem. Ezeknek nagyon kedvező esztétikai tulajdonságuk van, tartósságuk és kopásállóságuk az amalgám tömésekéhez hasonló.

Gyökérkezelések
A gyökérkezelések kifejezetten a fogak megmentésére irányuló kezelések. A gyökérkezelés a fogszuvasodás, fogbél gyulladás előrehaladott formáiban az egyetlen lehetőség a fogak szájban tartására.  Ilyenkor az egyetlen megoldás a fog megmentésére a beteg, illetve elhalt fogbél eltávolítása és tisztítás, fertőtlenítés utáni gyökértöméssel való ellátása.
A mai eszközökkel és technikákkal lehetővé válik az egészen komplikált gyökércsatorna rendszerek (pl. a hátsó rágófogak) gyökérkezelése is. Munkám során a legkorszerűbb eszközöket használom, pl. a gyökér hossz bemérésére használt Apex-locatort, így jó néhány röntgenfelvétellel járó sugárterhelés szükségtelenné válik.   Ezek a kezelések szinte teljesen fájdalommentesen végezhetőek, ezt támasztják alá pácienseim visszajelzései is
.

Minden jog: RétiDent - Készítette: InfoCart-Team Bt.