DR. RÉTI LÁSZLÓ - FOGÁSZATI MAGÁNPRAXIS
pin1111 Budapest - Karinthy Frigyes u. 2 II/1
 phone-icon+36 (30) 931 66 63, +36 (1) 209 08 76
Időpontot szeretne egyeztetni? Jelentkezem

Az esztétikai fogászati kezelésekkel célom a páciens fogazatának legesztétikusabb helyreállítása.

Fogfehérítés
Korszerű, biztonságos, hatékony fogfehérítési eljárást alkalmazok  rendelőmben. Az elszíneződött fogak kifehérítése mára a mindennapos igények közé tartozik. A fogfehérítés teljesen biztonságos kozmetikai beavatkozás, köszönhetően a gyorsan fejlődő technológiáknak. A tartósság és biztonság a korszerű fogfehérítés alapfeltétele.

Fogszínű fényre kötő tömések
A különböző árnyalatok rétegenként kerülnek fel a fog felszínére. A legújabb tömőanyagok egy-egy fogszín kialakításához több árnyalat egyidejű felhasználását teszik lehetővé.
Legbelülre a fog keményszöveteinek színéhez  hasonló anyagot, kifele haladva pedig egyre fény áteresztőbb rétegeket használok. A legfelső réteg, mely a zománc színét utánozza áttetsző, épp úgy mint a valódi zománc anyaga. Így hozom létre az eredeti fog színéhez illeszkedő tömést, vagy fogfelépítést.

Porcelán héjak
A teljes porcelán héj ideális választás a kisebb formai hibák, elszíneződések, esztétikai hibák elrejtésére. Előnye az, hogy mindehhez nem kell eltávolítani az értékes foganyagot, csak a fog felszínét kell megmunkálni.

Inlay
A porcelánból készült Inlay a fogszínű tömések alternatívája, melyet a fogtechnikai laboratórium készít, és a rendelőben egy úgynevezett adhezív módszerrel rögzítünk, tökéletes esztétikai hatást nyújtva.

Fémmentes kerámia koronák
A teljes porcelán korona a modern esztétikai fogászat eredménye. A hagyományos koronákkal szemben, a teljes porcelán koronák egyáltalán nem tartalmaznak fém vázat .A fémváz nélkül készített porcelán koronák a legjobb választásnak bizonyulnak esztétikai szempontokat figyelembe véve.  Harmonikusan illeszkednek az eredeti fogsorba, mivel a  fény szabadon halad át a porcelán rétegein, nem ütközik fémbe, amely a hagyományos koronák esetén láthatóan rontotta a koronák áttetszőségét.

Minden jog: RétiDent - Készítette: InfoCart-Team Bt.